Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Kawasaki Z900 nu ook in 35kW leverbaar

 

Win Ride 2 voor PC, Playstation 4 en Xbox One! Winnaars zijn bekend!

Ride 2 motorgame

Ride 2

In samenwerking met Bandai Namco Entertainment, kan Startersmotor.nl dit keer een hele vette prijs weggeven. We mogen 3x de motorgame Ride 2 weggeven! Voor elk gamesysteem één, dus voor PC, Playstation 4 en Xbox One. Denken we toch aan alle bezoekers en hoeven we niemand buiten te sluiten (behalve dan de motorrijders met een Wii U), wel zo fijn.

Ride 2 is het tweede deel van de reeks die door Milestone is ontwikkeld. Een motorracegame waarbij je in het tweede deel op meer dan 170 motoren kan rijden en nog beter; je kan er heel wat onderdelen aan versleutelen om de motor nog beter te maken en nog betere rondetijden neer te zetten. Van het eerste deel hebben ze door de feedback van de gebruikers veel geleerd en deze feedback gebruikt in deel 2. Ride 2 omvat de circuits van de waanzinnigste races aller tijden! Natuur, stad, GP, route. Meer dan 30 circuits zijn beschikbaar om op te racen, zelfs de Nurburgring Nordschleife. De motoren kan je op vijf punten aanpassen: Motorblok, remmen en ophanging, wielen, transmissie en uiterlijk. 12 spelmodi garanderen dat je het spel lang zal blijven spelen

PC minimum specs: CPU: i5 2500 / AMD Phenom II X4 850, Videokaart: Geforce GT 640 / AMD Radeon HD6670 v2, Geheugen: 4GB RAM, OS: Windows 7 64-bit, DX10, HDD ruimte: 33GB

Meer info over de game kan je vinden op de officiele website Ride: The videogame.

 

 

Hoe kan je deze game winnen?

Je maakt kans door antwoord te geven op de volgende drie vragen:

1. Om welke motor gaat het in het best bekeken filmpje op het YouTube-kanaal van Startersmotor?

Om het niet al te makkelijk te maken, komt de naam van het kanaal in elk geval niet overeen met de naam van deze website. Je abonneren op mijn YouTube-kanaal zou overigens erg tof zijn, maar is niet verplicht.

2. Wie is de ontwikkelaar van Ride en Ride 2?

3. Welke motor rij je nu zelf? Heb je op dit moment geen motor of moet je nog afrijden, dan vul je dat in.

E-mail de antwoorden naar ride2@startersmotor.nl en geef daarbij ook direct aan welke versie (PC, PS4, XBox One) jij van het spel wilt winnen. Stuur niet je adres mee, die wil ik niet weten. Wedstrijd is alleen geldig voor mensen met een Nederlands postadres. Meedoen kan tot en met vrijdag 21 oktober 23.59u. De uitslag volgt daarna zo snel mogelijk op deze pagina. Winnaars krijgen per e-mail reactie.

Extra kans maken? Check dan op Facebook hoe je je winkans kan verhogen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

WINNAARS:

De winnaars zijn bekend! Dit keer hebben we gebruik gemaakt van de Random Name Picker van Miniwebtool en per gamesysteem door die tool een naam laten plukken uit de lijst met namen. Iedereen die ook mee deed via Facebook, maakte een extra kans en door achteraan neer te zetten waaruit de winnaar afkomstig was, kan je zien dat de extra kans op Facebook zijn vruchten afworp. Hieruit kwam de volgende uitslag:

Ride 2 winnaars

Gefeliciteerd Collin, Twin en Daniel! We nemen contact met jullie op en zorgen er voor dat het spel z.s.m. bij jullie thuis komt. Iedereen bedankt voor het mee doen. Niet gewonnen? Helaas.. maar je kan het spel nog altijd kopen bij BOL.com.


© Copyright 2007-2018 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | adverteren | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor.nl op Twitter Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram