Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Motor theorie online oefenen

 

Win toegangskaarten voor MOTORbeurs Utrecht 2017. Winnaars bekend

MOTORbeurs Utrecht 2017

MOTORbeurs Utrecht: No Bike, No Glory

No Bike, No Glory. Dat gevoel op de eerste dag in het jaar dat je je motor uit de garage haalt en met ronkende motoren de oneindigheid tegemoet rijdt, is ongeëvenaard. Dat gevoel deel je alleen met andere motorfanaten. En waar kan dat beter dan één keer per jaar tijdens MOTORbeurs Utrecht? MOTORbeurs Utrecht is de mooiste, grootste, leukste en gezelligste motorbeurs van Nederland. Van 23 t/m 26 februari 2017 vind je hier werkelijk ALLES voor jouw passie. Van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap.

Nieuwe modellen en spectaculaire activiteiten

Op MOTORbeurs Utrecht tonen bijna alle importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Vanwege Euro4 betekent dit heel veel nieuwe modellen bij veel importeurs. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma. Battle of Kings, een custom bike show, American Spinning Wheels en bijvoorbeeld Globe of Speed zijn enkele van de activiteiten. En dat is lang niet alles: MOTORbeurs Utrecht barst letterlijk uit zijn voegen van de actie en je vindt écht alles voor jouw nieuwe motorseizoen.

Motorkleding en accessoires

Natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen natuurlijk. Voordat je daarna op je motor wegscheurt; je vindt op de beurs ook heel veel informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Altijd handig!

Praktisch: MOTORbeurs Utrecht, 23 t/m 26 februari 2017, Jaarbeurs Utrecht, Openingstijden: do 23 10-21u, vrij 24: 10-22 uur, za 25 en zo 26: 10-18 uur. Kaarten aan de kassa kosten 17,50 euro, online 14 euro. Kijk voor meer informatie en tickets op MOTORbeursUtrecht.nl.

 

 

Hoe win je die kaarten?

Startersmotor.nl geeft in totaal 10 kaarten weg, 5 setjes van 2 kaarten. Dit jaar geen moeilijke vragen, het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Eens in de zoveel tijd sturen we er een e-mail uit met de laatste informatie over 11-35kW motoren en overige info die handig kan zijn als startende motorrijder (of voor de ervaren motorrijder die ook met minder dan 35kW veel plezier kan hebben). Meld je aan door hier te klikken -> Aanmelden nieuwsbrief.

Meedoen kan tot en met 28 januari 2017, 23.59u. De winnaars komen kort daarna hier op de pagina te staan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Winnaars

De volgende personen hebben ieder twee vrijkaartjes voor de MOTORbeurs Utrecht 2017:

MOTORbeurs Utrecht 2017 winnaars

 

Martin Elsinga, Ria Maas, Jelte van Wouw, Christian Blanken en Annemieke Jansen. Gefeliciteerd met jullie prijs, emails zijn verstuurd naar de winnaars. Heb je nog geen email met codes ontvangen, check je 'spam mail'-map, als daar ook niets in staat, neem dan contact met ons op. Wederom is gebruik gemaakt van de Random Name Picker van ClassTools.net. Iedereen bedankt voor het mee doen, helaas kan niet iedereen winnen. Startersmotor gaat zijn best doen om volgend jaar meer kaartjes te regelen, om meer mensen blij te maken!


© Copyright 2007-2018 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | adverteren | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor.nl op Twitter Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram