Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Gratis je motor verkopen zonder proefrijders

 

Win toegangskaarten voor MOTORbeurs Utrecht 2016

De winnaars zijn bekend! Scroll naar beneden

MOTORbeurs Utrecht 2016

MOTORbeurs Utrecht: No Bike, No Glory

No Bike, No Glory. Dat gevoel op de eerste dag in het jaar dat je je motor uit de garage haalt en met ronkende motoren de oneindigheid tegemoet rijdt, is ongeëvenaard. Dat gevoel deel je alleen met andere motorfanaten. En waar kan dat beter dan één keer per jaar tijdens MOTORbeurs Utrecht? MOTORbeurs Utrecht is de mooiste, grootste, leukste en gezelligste motorbeurs van Nederland. Van 18 t/m 21 februari 2016 vind je hier werkelijk ALLES voor jouw passie. Van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap.

Nieuwe modellen en spectaculaire activiteiten

Op MOTORbeurs Utrecht tonen bijna alle importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma. Stunters, een custom bike show en je kunt een gave special winnen die speciaal voor de motorbeurs wordt opgebouwd. En dat is lang niet alles: MOTORbeurs Utrecht barst letterlijk uit zijn voegen van de actie en je vindt écht alles voor jouw nieuwe motorseizoen.

Motorkleding en accessoires

Natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen natuurlijk. Voordat je daarna op je motor wegscheurt; je vindt op de beurs ook heel veel informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Altijd handig!

Praktisch: MOTORbeurs Utrecht, 18 t/m 21 februari 2016, Jaarbeurs Utrecht, Openingstijden: do 18 en vrij 19: 10-22 uur, za 20 en zo 21: 10-18 uur. Kaarten aan de kassa kosten 17,50 euro. Kijk voor meer informatie op MOTORbeursUtrecht.nl.

 

 

Hoe win ik die kaarten?

Startersmotor.nl geeft in totaal 10 kaarten weg, 5 setjes van 2 kaarten. We geven 3 setjes weg via de website en 2 setjes via Facebook.

Om de kaarten te winnen, dien je de onderstaande vragen goed te beantwoorden:

1. Hoeveel cilinders heeft de nieuwe Yamaha MT-03 ABS?
2. Het motormerk 'SWM' is sinds 2015 terug op de motormarkt, waar is 'SWM' de afkorting van?

Stuur beide antwoorden per mail naar mbu2016@startersmotor.nl en wie weet win jij wel die toegangskaarten! De actie loopt tot zaterdag 9 januari 23:59u. Winnaars worden daarna spoedig per mail geïnformeerd. De winnaars ontvangen per mail een code, die op de website van MOTORbeurs Utrecht kan worden ingevoerd. Per e-mail krijgt de winnaar dan twee toegangskaarten. Maak meer kans door op Facebook mee te doen met de 'Like, Share & Win'-actie.

Winnaars

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd met jullie prijs! De winnaars krijgen zo snel mogelijk per mail de toegangscode toegestuurd, die recht geeft op twee vrijkaarten. Iedereen bedankt voor het meedoen en wie weet tot ziens op de MOTORbeurs!

Winnaars MOTORbeurs 2016 kaarten

© Copyright 2007-2018 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | adverteren | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor.nl op Twitter Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram