Startersmotor.nl - Van alles over lichte motoren
Gratis je motor verkopen zonder proefrijders

 

Honda CBF600 (alleen met 25kW-kit)

Honda CBF600

Foto: Honda

De Honda CBF600 zit sinds een aantal jaar ook bij Honda in het motorassortiment. Af en toe wordt deze gebruikt als lesmotor, maar over het algemeen een fijne beginnersfiets, welke ook voor gevorderden nog genoeg in huis heeft. De buddyseat is in drie standen verstelbaar, waardoor de motor voor nog meer mensen geschikt wordt voor de ideale pasvorm. De motor heeft 4 cilinders en rijd daardoor erg soepel en je kan er prima schakellui mee rijden, ook bij lage snelheden.

Ervaring van de CBF600SA van Martin P.:

"Dit is een heerlijke soepele motorfiets welke ideaal is voor beginners. Ik heb er zelf op gelest, en dit ging direct vanaf de eerste les goed. De motor geeft je een goed gevoel en heeft meer dan voldoende power voor een beginner. Verder is hij lekker licht in het bochtenwerk wat goed uitkomt bij bijvoorbeeld het straatje keren."

 

 

Motortype Viertakt, viercilinder, vloeistofgekoeld
Cilinderinhoud 599cc
Versnellingen 6
Vermogen/koppel 25kW (34pk)
Gewicht 191kg (196kg met ABS)
Tankinhoud 19 liter
Verbruik n.b.
Topsnelheid Ongeveer 160m/u
Rijbewijs A2, A

Meer informatie over de Honda CBF600 zoeken op internet:

Aangepast zoeken

 

 

35kW verzekering ook op uitdraai

 

 

Wil je reageren of heb je vragen? Dat kan hieronder:


© Copyright 2007-2018 Startersmotor.nl - privacy policy/disclaimer | over ons | adverteren | links | Startersmotor helpen | contact | Startersmotor.nl op Twitter Startersmotor op Facebook Startersmotor op YouTube Startersmotor op Instagram